طنز نوشته های اجتماعی

طنز نوشته های اجتماعی

ارسال فایل نشریه به ایمیل بنده مستدعیست. با تشکر hajsaeidi@gmail.com
طنز نوشته های اجتماعی

طنز نوشته های اجتماعی

ارسال فایل نشریه به ایمیل بنده مستدعیست. با تشکر hajsaeidi@gmail.com

کاهش آلودگی هوا با شیب ملایم!


خدا پدر موسسان و برگزار کننده های جام جهانی و هفت جد و آبائشان را بیامرزد. باور کنید جا دارد این «جام جهانی کُره القدم» هر سال بزاید و مردم چهار سال در انتظار نباشند. هر چند مزایای زیادی بر جام جهانی فوتبال مترتب است ولی به قول یک از آشنایان حُسن خوبش این است که امسال مدارس 13 خرداد تعطیل می شوند و ما دقیقاً 100 روز کامل از شَر اباطیل و لاطائلات عمو سیفی در امان هستیم! دیروز صبح که به مدرسه رفتیم، طبق معمول جناب مستطاب عمو سیفی(سرایدار مفخم مدرسه) را دیدیم که عین لاله های واژگون مراغه، کله مبارکش را در تبلت 38 سانتی متری اش فرو کرده و در حال ناچ ناچ کردن است. وقتی علت ناچ ناچ کردن و تاسف خوردن مشارالیه را جویا شدم، تبلت را روبروی صورتم گرفت و خبری مربوط به دلایل گرانی بنزین را نمایش داد. ظاهراً چندی قبل یکی از مسئولین که اتفاقاً کت و شلوار نیلی (!) به تن داشت در رسانه ملی فرموده است: «دولت بر این نکته آگاه است که با افزایش قیمت بنزین رکود تورمی، تشدید می شود اما برای کاهش آلودگی هوا باید بهای سوخت را افزایش داد!» به نقل از روزنامه جوان
هنوز خبر را به طور کامل نخوانده بودیم که سیف الله دوباره روی فاز تجزیه و تحلیل و ارائه نظرات کارشناسی]آن هم روی دور تند[ افتاد. «ایشان معتقد است بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها، باید قیمت حامل های انرژی و در راس آن بنزین به قیمت «فوب خلیج فارس» یعنی 2 هزار و 700 تومان برسد. دولت علت این امر را نیز ارزانی بنزین در ایران به نسبت کشور های جهان به ویژه کشور های دور و برخودمان اعلام کرده اند. اما کسی اشاره نمی کند مثلاً در همین ترکیه که بغل گوشمان است، در آمد سرانه افراد بیش از 11 هزار دلار است و در حالی که در آمد سالانه هر ایرانی 4000 دلار برآورد شده است. در ثانی برای برقراری نظام نوین قیمت گذاری در بحث حامل های انرژی ، تنها توجه صِرف به قیمت بنزین و مقایسه آن با سیار کشور های جهان منطقی نیست و باید به شاخص های دیگری نظیر کیفیت خودرو ها، میزان مصرف سوخت آنها، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، در آمد سرانه ملت، نظام مالیات و ... توجه کرد. در ضمن در کشور های دنیا قبل از هر چیزی استاندارد های سوختی خودرو های تولیدی و قیمت آنها را بالانس می کنند، بعد اقدام به گرانی سوخت می کنند. نه مثل اینجا که خودروسازی انحصاری است و پرایدی را در 100 کیلومتر 9 لیتر بنزین مصرف می کند و تولید آن با ارز فعلی زیر 10 میلیون هزیه دارد، ولی به خلق الله 23 میلیون می فروشند!»
در همین موقع مدیر که ظاهراً عین امیر کبیر خدا بیامرز از پشت در در حال گوش کردن به سخنان تیتانیوم بار عمو سیفی بود، وارد دفتر شد و گفت: « سیف الله من که طبق معمول از صغری کبری چیدن های تو چیزی سر در نیاوردم. فقط این را می دانم اگر خودرو ارزان شود، اول از همه همین خود تو یک ماشین صفر می خری و اگر نرخ بنزین به قیمت فوب خلیج فارس که سهل است، با قیمت فوب اقیانوس هند و آرام و جزایر قناری هم محاسبه شود، شب و روز در خیابان ها دور دور می کنی و دود راهی حلق خلق می کنی. برادر من در موازات استاندارد سازی سوخت، ارزانی خودرو، هدفمندی یارانه، باید فرهنگ سازی هم کرد، در اروپا پزشک متخصص هم با اتوبوس و دوچرخه سرکار می رود، آن وقت اینجا توی همین مدرسه به جز آقای سعیدی همه دوچرخه سواری را کسر شان می دانند. بلند شو برو سمار رو آب کن؛ خودشو کشت؟!»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد